Paul Ipate, scandal cu angajata unei companii aeriene. Ce l-a deranjat pe actor: „Nu am de ce să îmi cer scuze!”

01 08. 2024, 10:41

Paul Ipate a trecut printr-o întâmplare neplăcută, cauzată de compania de zbor Wizz Air. Actorul s-a revoltat, iar imaginile au ajuns virale. Iată ce a spus! 

Paul Ipate a experimentat stresul anulării unui zbor Wizz Air, la fel ca mulți alți români care și-au pierdut vacanțele din cauza companiei. Actorul a aflat că zborul lui către Italia fusese anulat fără nicio explicație sau soluție din partea companiei. Așa cum era de așteptat, atât Ipate, cât și ceilalți pasageri au fost extrem de nemulțumiți. 

Paul Ipate, complet nemulțumit de serviciile WizzAir

Chiar când se aflau la poarta de îmbarcare, atât Paul, cât și ceilalți zeci de pasageri, au aflat că zborul lor spre Aeroportul Internațional Orio al Serio, din Bergamo, Italia a fost anulat. Oamenii nu au primit nici explicații, nici soluții.

Paul Ipate a luat inițiativă și a înfruntat angajații companiei. Se pare că neînțelegerea ar fi pornit de la faptul că site-ul companiei aeriene nu ar fi funcționat corespunzător, iar din această cauză călătorii au fost anunțați târziu de anularea zborului, potrivit Cancan.

Actorul s-a certat cu femeia de la ghișeu, iar imaginile au ajuns virale pe rețelele de socializare.

„Că e compania praf? Și angajații praf? Că nu vă merge site-ul? Că anulați zborurile? Vă simțiți prost din cauza asta? Nasol. Asta e realitatea! Ăsta e adevărul! Nu am de ce să îmi cer scuze, doamnă. Am spus un adevăr”, sunt vorbele pe care Paul Ipate i le-a adresat angajatei Wizz Air.

Răspunsul angajatei l-a deranjat pe actor

Paul Ipate a fost deranjat de răspunsul angajatei și suține că atitudinea a lăsat de dorit.

„Wizz Air meanwhile. Într-adevăr, angajații nu au nicio vină, dar atunci când în fața ta este o mulțime furioasă, sătulă de repartizare pe cale să se anuleze, contează foarte mult să știi cum să empatizezi… a de superioritate a doamnei nu-și avea rostul în această ecuație. Cei care au fost de față știu mai multe”, este descrierea videoclipului de pe rețelele de socializare.

 

 

Sursă foto: social media